Atlasjette yine panik!

  • Home
  • Atlasjette yine panik!
Atlasjette yine panik!
Atlasjet İstanbul-Antalya seferini yapıyordu. Havada arızalandı. Panik yaşandı. Abone olİstanbul-Antalya seferini yapan Atlasjet uçağı kalkıştan sonra arızalandı. Yolcular korkuya kapıldı

Isparta’da 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası Atlasjet’ hair transplant turkey before and after in peşini şanssızlıklar bir türlü bırakmıyor. İstanbul-Antalya seferini yapmak üzere dün 15:23’te 61 yolcu ve 6 mürettebatla Atatürk Havalimanı’ndan kalkan CRJ 900 Atlasjet uçağında kısa süre sonra teknik bir arıza meydana geldi.

Yolcular, pilotun “Uçakta teknik bir arıza var. İstanbul’a dönüyoruz” anonsu sonrası korkuya kapıldı. Uçak saat 15:45’te Atatürk Havalimanı’na geri döndü.

Arızanın giderildiği sırada yolcular da bir salona alınarak bekletildi. Bu sırada bazı yolcular, aynı uçakla uçmak istemediklerini söyleyerek biletlerini iptal ettirmek istedi.

Görevlilerle zaman zaman tartışmalar yaşayan yolcular Onur Air’e ait uçakla Antalya’ya gitti. Flap arızası yaptığı belirtilen uçak, teknik kontroller için hangara çekildi.

Vatan




Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim