Bu sorunun yanıtı yok

  • Home
  • Bu sorunun yanıtı yok
Bu sorunun yanıtı yok
Malatya katliamı dallanıp budaklandı. Öncesi ve sonrası çok karanlık..Abone ol

Yanıtlanması gereken soru şu: Malatya Zirve Yayınevi baskınından bir gün önce, katliam zanlısı polise yakalandığı ve polis tabancasına el koyduğu halde, ertesi gün aynı silahla katliama nasıl gitti?

SİLAH EMNİYET’TEN GÜNAYDIN’A NASIL GEÇTİ

Şikayet üzerine olay yerine gelen polis, tabancaya el koydu, Emre Günaydın’ın ifadesini al ekrem seyfullah ıp, 58 YTL idari para cezası kesti.  Emre Günaydın’ın silahı geri alabilmek için yargıya başvurması, bu sürecin de en az bir hafta sürmesi gerekiyor.

SES KAYDI YOK AMA NOTLAR DURUYOR

Malatya katliamı zanlılarının savcı ve özel harekat görevlisiyle telefon konuşmalarının ardından, kayıtlardaki seslerin de silindiği ortaya çıktı. Ancak hastanede görevli polisin tuttuğu notlar dikkat çekici...

Polis memuru, kamera kayıtlarıyla ilgili tutanakta 50. kasette, Emre Günaydın’ın katliamla ilgili konuşmaya çalıştığı, ancak odada bulunan diğer görevlinin “konuyu kapatmaya çalıştığını” yazıyor. Bir başka notta da Günaydın’ın polislere “Beni bırakırsanız, sizi yaşatırım” dediği belirtiliyor.

GÖREVLİ SUSTURMAYA ÇALIŞMIŞ

Silinen kasetlerde önemli itiraflar bulunduğu, hastane odasında Emre Günaydın’ı kaydeden video kayıtlarını takip etmekle ve not almakla görevlendirilen polis memurunun ‘tutanak’ şeklinde yazdığı bilgi notlarıyla ortaya çıktı. Polis memurunun 10 Mayıs 2007 tarihinde yazdığı bilgi notu şöyle:

“50. kasette Emre Günaydın’ın rezillik çıkarttığı, Zirve Yayıncılık’la alakalı konuşmaya çalıştığı, görevlinin konuyu kapatmaya çalıştığı şeklinde bilgilerin olduğunu bilgilerinize arz ederim. Terörle mücadele görevlisi.”



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim