Dilaranın kemikleri sızladı

  • Home
  • Dilaranın kemikleri sızladı
Dilaranın kemikleri sızladı
Dilara'nın öldümen neden olan şirket tanih oldu. Ama ortakları ihalelerde..Abone ol

İstanbul'da 5 yaşındaki Dilara'nın çukura düşüp ölmesinin ardından 2 yıl kamu ihalelerine girmesi yasaklanan MVM'de çalışan müdürlerin kurduğu şirket, aynı şantiyeye gelip yerleşti

Küçük Dilara'nın yaşamını yitirmesine neden olduğu içi cinsel kahve n ihale sözleşmesi feshedilen ve kamu ihalesine girmesi 2 yıl yasaklanan MVM firmasının şantiyesine, MVM'nin eski müdürlerinin kurduğu Tekno Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yerleşti. İSKİ yetkilileri, Tekno firmasının MVM'nin yarım kalan işlerini değil, ayrı bir ihaleyi aldığını söyledi.

MVM'nin, Tavukçu Deresi üzerindeki şantiyesine yerleşen Tekno Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin tabelası, Bağcılar Matbaacılar caddesi kenarındaki şantiyenin girişine dikildi.

MVM'ye fazla yabancı olmayan Tekno Yapı'nın 5 hissedarı var. Bu hissedarlardan 4'ü geçmişte MVM'de çeşitli müdürlük görevlerinde bulundu.

Firmanın en büyük hissedarı olan Ali Demirci, MVM'nin 27 Nisan 2006 tarihli ortaklar kurulu kararına göre, Marmara Bölge Sorumlu Müdürü olarak görev yaptı. Tekno'nun diğer hissedarlarından Ferit Yağan, Ali Çalık ve Kadir Tolga Erpınar da, MVM'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ'den aldığı işlerde şantiye müdürü olarak çalıştı.

Milliyet



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim