Ziconun derbideki kozu

  • Home
  • Ziconun derbideki kozu
Ziconun derbideki kozu
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, derbideki en büyük kozunu açıkladıAbone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Galatasaray ile yapacakları derbi maçta, maç boyunca takımına destek verecek taraftarlarla başarılı olacaklarını belirterek en önemli kozlarının "12. adam" olduğunu söyledi

FB TV'de ''Zico ile teknik analiz'' programında, derbi maçla ilgili soruları turkey hair transplant package yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, ev sahibi takım konumuyla maçta daha fazla inisiyatif almalarının normal olacağını belirterek, ''Önemli olan, doğru işi yapmak. Fenerbahçe kadrosu kaliteli oyunculardan oluşuyor. Bu kadrodan yararlanmak ve etkili olmak gerekiyor. Sonucu etkileyecek tek şey, onların dikkatleri olacak'' dedi.

Fenerbahçe gibi oynayacağız

Galatasaray'ın bu sezon kaliteli oyuncular transfer ettiğini, önde, zekasıyla oynayan futbolcuları bulunduğunu anlatan Zico, bunun yanında eksikleri de olduğunu ve bunlardan yararlanmak istediklerini söyledi.

Zico, ''Zor maç olacak. Yedek as ayrımı yapmadan, takımdaki her oyuncu hazır durumda ve bu hazırlıklarını uzun zamandır sürdürüyorlar. Zaten önemli olan, bir teknik direktörün, oyuncularının her şartta hazır olduğunu bilmesidir'' diye konuştu.

Avustralya'ya gitmiyorum

Zico, Avustralya milli takımını çalıştıracağı şeklinde medyada yer alan haberler hatırlatıldığında da ''Fenerbahçe ile kontratım var. Şu ana kadar bana bu yönde bir teklif gelmediği gibi, gelse bile benim işim Fenerbahçe'de'' yanıtını verdi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim