Cezaevinde yangın paniği

  • Home
  • Cezaevinde yangın paniği
Cezaevinde yangın paniği
Bayrampaşa Kapalı Cezaevi'nde bir tutuklu koğuşu ateşe verdiAbone ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Bayrampaşa Cezaevinde, psikolojik sorunları olan bir tutuklunun kendi yatağını ateşe vermesiyle çıkan yangında 7 kişinin dumandan etkilendiğini bildirdi.

Başsavcı Engin, AA muhabirine yaptı quanto costa un trapianto di capelli ğı açıklamada, cezaevinde saat 18.30 sıralarında, müşahede koğuşunda kalan ve psikolojik sorunları olan bir tutuklunun kendi yatağını ateşe vermesiyle küçük çaplı bir yangın çıktığını söyledi.

Dar bir koridor üzerinde sıralı bulunan diğer müşahede koğuşlarında kalan tutukluların, yangının neden olduğu dumandan etkilendiğini ifade eden Başsavcı Engin, ''Yangını çıkartan tutukluyla birlikte 7 kişi, dumandan etkilenerek hafif şekilde yaralandı.

Bu kişiler, kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı'' diye konuştu. Başsavcı Engin, cezaevinde isyan çıktığı yönündeki iddialara ilişkin de ''Cezaevinde isyan çıktığı haberleri kesinlikle asılsızdır'' dedi.

Öte yandan, yangında dumandan etkilenen 5 tutuklunun Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2 tutuklunun ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındığı öğrenildi. Serum tedavisi uygulanan tutukluların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim