Paşadan PKKlılara ÇAĞRI

  • Home
  • Paşadan PKKlılara ÇAĞRI
Paşadan PKKlılara ÇAĞRI
2'NCİ Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'dan PKK'lılara çağrıAbone ol

2'NCİ Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, şehitlerin kanının yerde kalmadığını belirterek, “Şehitlerimizin şahadete ulaştığı yerde 14 terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi. Teröristlere de selenen Orgeneral Iğsız, “Bu yaşam tarzını hair transplant turkey before and after n bir sonu yoktur. Ya gelip Türkiye Cumhuriyeti adaletine teslim olcaklar veya sonları işte son günlerde olanlardan farklı olmayacaktır” diye konuştu.

2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, bugün Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Orgeneral Iğsız, iç güvenlikte mücadelede geçen Ekim ayında Şırnak'ta 13 şehit verdiklerini ve bunlardan birinin de Malatyalı olduğunu hatırlattı. Şehitlerin kanının yerde kalmadığını söyleyen 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Iğsız, “Bugün memnuniyetle ifade ediyorum ki şehitlerimizin şahadete ulaştığı yerde 14 terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.

Orgenaral Iğsız, konuşmasında terör örgütü üyelerine de seslenerek, “Teröristler şunu bilmelidirler ki bu yaşam tarzının bir sonu yoktur. Ya gelip Türkiye Cumhuriyeti adaletine teslim olcaklar veya sonları işte son günlerde olanlardan farklı olmayacaktır” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim