Savaş değil aile kavgası

  • Home
  • Savaş değil aile kavgası
Savaş değil aile kavgası
Karı koca arasına aileleri de girdi. Görüntüler meydan savaşını andırdı. Abone ol

Adana'da kocasıyla tartışıp, evini terk eden gelini almak isteyen damat tarafıyla, kız yakınları birbirine girdi. Taş ve sopaların kullanıldığı meydan savaşını andıran kavga polis müdahalesi ile önlenebildi.

Ulubatlı Hasan Mahallesi, 95 sokakt hair transplant cost turkey a oturan, çoğu sabıkalı Cono Aşireti mensuplarından Kezban Gülbahar, kocası Emin ile tartıştıktan sonra, 2 yaşındaki kızını da alıp aynı sokakta oturan annesinin evine gitti. Eşini eve dönmeye ikna etmek için yakınlarıyla birlikte aynı sokakta oturan kayınvalidesinin evine gelen Emin Gülbahar, tartıştığı yakınları tarafından tartaklandı. Bağırarak yardım isteyen Gülbahar’ın yakınları da olaya karışınca, sokak savaş alanına döndü.

Taş ve sopalarla birbirlerine saldıran akrabalar, müdahale eden polislere rağmen kavgayı sürdürdü. Bunun üzerine vatandaşların elindeki sopaları toplayan polis, grubun arasına girdi. Biber gazı sıkıp, etkisiz hale getirdikleri bir kişiyi gözaltına alan polisler, grubu güçlükle yatıştırdıktan sonra evlerine girmelerini sağladı.

Atılan taşlardan biri kadın 2 kişi kafasından yaralandı. Yaralılar ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Uğruna meydan savaşı yaşanan Kezban Gülbahar ise bir süre sonra kızını da alarak kocasının evine döndü.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim