Bedava balık sevinci

  • Home
  • Bedava balık sevinci
Bedava balık sevinci
Balık bolluğu halka yaradı. Eminönü Belediyesi bedava balık dağıttı.Abone ol

Marmara'da balık bereketi yaşanırken, vatandaşlar da bedava balık yeme fırsatı buldu. Kumkapı Balık Hali Komisyoncuları tarafından verilen 2 ton balık, Eminönü Belediyesi tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Son günlerde balık bereketi yaşayan Kumkapılı balıkçılar, yaklaş fosforlu kalem ık 2 ton balığı halka dağıtılmak üzere Eminönü Belediyesi'ne teslim ettiler. Avlanma sezonunun çok iyi geçtiğini ifade eden balıkçılar, balık bereketi sonucu fiyatların da çok ucuzladığını söylüyor.

Halkın artık çok ucuza balık yiyebildiğini vurgulayan balıkçılar, Marmara'da geçtiğimiz yıllara göre balık kapasitesinin çok yükseldiğini belirtiyor. Kumkapı Balık Hali Komisyoncuları tarafından teslim edilen yaklaşık 2 ton balığı ikişer kiloluk paketler haline getiren Eminönü Belediyesi Yardım Sandığı, balıkları ilçede yardıma muhtaç ailelere dağıtıyor.

Hazırlanan balık paketleri, yardım sandığına kayıtlı muhtaç ailelere teslim edildi. Eminönü Belediyesi Başkan Yardımcısı Naci Polat, "Vatandaşlarımızın sofralarına balık girmesine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Denizin hemen yakınında oturmalarına rağmen balık yeme imkanı bulamadıklarını söyleyen aileler, balıkçılara ve Belediye yetkililerine teşekkür etti. Kış günü evlerine balık girmesinden çok mutlu görünen aileler, bu tip yardımların sürmesini istediklerini söylüyorlar.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim