Erdoğan dedi CHP yaptı

  • Home
  • Erdoğan dedi CHP yaptı
Erdoğan dedi CHP yaptı
CHP, Abdullah Unakıtan hakkındaki yolsuzluk iddialarını yargıya taşıdı.Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın bütçe görüşmelerinde oğul Unakıtan ile ilgili olarak "dokunulmaz değil, suç duyurusunda bulunursunuz olur biter" çağrısı cevapsız kalmadı.

CHP'li yöneticiler, TEKEL'e makine alımıyla ilgili olarak Abdullah Unakıtan hakkı promosyon çakmak nda suç duyurusunda bulundu.

CHP, TEKEL'in, 2004'te İspanya'dan aldığı makinaların ithalatında yolsuzluklar yaşandığı konusunda hazırlanan Başbakanlık raporunda isimleri geçen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan, Family Finans Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atila Kurama, kurumun o dönemdeki ortağı Murat Ülker ile İspanyol ve Dubai firmasının 3 yetkilisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ile "TEKEL yolsuzluğu ve Sağlık Bakanlığı'nda yaşandığını iddia ettikleri skandal" hakkında TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

Kılıçdaroğlu, yolsuzlukların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması altında olduğunu iddia etti.

Erdoğan'ın yolsuzlukların üzerine gideceğine, yolsuzluk yapanları korumaya devam ettiğini öne süren Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de ilk kez, yolsuzluk yapanlardan hesap sorulacağına değil de yolsuzluk yapanları koruyan bir üsluba tanık olduk" dedi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim