Samanyolu Avrupa atağa kalktı

  • Home
  • Samanyolu Avrupa atağa kalktı
Samanyolu Avrupa atağa kalktı
Samanyolu Avrupa yeni sezonuna hızlı başladı. Çok sayıda programla atağa kalktı... Abone olAvrupadaki kurumsal yapılanmasını 2004’te başlayan Samanyolu Avrupa’da bu sezon yayına giren çok sayıda program dikkat çekiyor.
Avrupa yayınlarını Türkiye’deki stüdyolarından değil de direkt Avrupa’daki stüdyolarından gerçekleştiren Samanyolu Avrupa’nın stüdyoları Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunuyor.

Avrupa’nın birçok önemli ülkesi ve şehirlerinde de muhabir ağını oluşturan Samanyolu Avr Promosyon Kalem upa’da her sabah saat 08:30’da İLK HABER isimli programla Avrupa gündemi aktarılıyor. 7-8 avrupa ülkesine bağlantılar yapılıp, o ülkelerin gündemleri ve önemli gazetelerde yer alan haberlerden öne çıkanlar seyirciyle paylasılıyor.

Ayrıca Avrupada oluşturdukları muhabir ağıyla Avrupa’nın nabzını tuttukları AVRUPA HABER’de her aksam Türkiye saatiyle 19.15’te yayınlanıyor.

Avrupa’da yaşayan Avrupalı Türklerin ihtiyaçlarına yönelik birçok kaliteli programın da yayınlanmaya basladığı Samanyolu Avrupa’da ilk bakısta göze çarpan programlar da şöyle:

Haftaiçi her sabah Türkiye saatiyle 11.00 -13.00 arasında anne – baba ve çocuk eğitimi içerikli SABAHIN RENGİ,

Özellikle geneçlerin ve otomobil severlerin yakından takip ettiği ve birçok otomobil sitesinin otomobil programları içerisinde ilk sıralara yerlestirdiği HIZ LİMİTİ,

Sosyal, hukuki ve eğitimle ilgili konularda bilinmeyenler ve yeni gelismelerin aktarıldığı, merak edilen sorulara canlı olarak cevapların verildiği SOSYAL HAKLARIMIZ VE EĞİTİM,

Avrupada mesken tutan insanımızın yaşadıkları ve karsılastıkları olayların her yönüyle irdelendiği, geleceğe ışık tutacak yönleriyle aktarıldığı MADALYON,

Haftanın önemli gelişmelerinin masaya yatırılıp tartısıldığı YORUM ZAMANI,

Yine Avrupa ülkelerini kapsayan ve özellikle okul çağındaki çocuklara yönelik bir yarışma programı olan YELKOVAN,

Özel konukların çağrıldığı ÖZEL BAKIŞ, bu programlardan sadece bazıları...


Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim