Kalli ne demek istedi?

  • Home
  • Kalli ne demek istedi?
Kalli ne demek istedi?
Feldkamp, Fenerbahçe derbisiyle ilgili birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe derbisiyle ilgili GSTV'ye birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Derbi kadar daha sonra oynayacakları maçlara da önem verdiklerine dikkat ç turkey hair transplant cost eken Alman hoca, "Fenerbahçe maçı tabii ki derbi. Ama bizim için yıl son derbisi değil. Çünkü Sivas, Austria Wien ve G.Birliği Oftaş'la oynayacağımız maçları da derbi olarak görüyorum. Dört puan öndeyken Fenerbahçe ile ligin bitimine az bir süre kala oynasaydık o zaman bunu derbi olarak nitelendirirdik" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçlarının Galatasaray camiası için ne kadar önemli olduğunu bildiğini belirten Kalli, ezeli rakiplerinin son yıllarda büyük gelişme kaydettiğini söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Fenerbahçe çalışmaları sayesinde ve her geçen sezon daha iyi oyuncuları kadrosuna dahil ederek ilerledi. Böyle bir gelişme gösteren Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu maçı oynarken sezonluk düşünmek lazım. Bu nedenle alacağımız galibiyetin şu an bize katacağı çok şey yok. Karşılıklı birbirimizi üzmeden güzel bir maç olması tek arzum" diye konuştu.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim