TMSFnin Sabah kararı

  • Home
  • TMSFnin Sabah kararı
TMSFnin Sabah kararı
TMSF fon kurulu Çalık'ın verdiği teklifle ilgili kararını açıkladı. Abone olTMSF Fon Kurulu, Çalık Grubu Şirketi Turkuvaz Radyo ve Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş.'nin ATV - Sabah Grubu için verdiği 1 milyar 100 milyon dolarlık teklifi onayladı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Atv-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihale sonucunu, ihale şartnamesi seo gereğince, gerekli izinleri temin amacıyla, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Rekabet Kurumu’na gönderdi.

TMSF’den yapılan yazılı açıklamada, ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü İhalesi’nin dün Ahmet Afif Paşa Yalısında gerçekleştirildiği hatırlatılarak, ihalede Turkuvaz Radyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. tarafından 1 milyar 100 milyon dolar teklif sunulduğu kaydedildi.

TMSF Fon Kurulu’nun bugün yapılan toplantıda, ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesini görüştüğü bildirilerek, "Kurul, ihale şartnamesinin 9. maddesine istinaden gerekli izinlerin temini amacıyla, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile Rekabet Kurumu (RK) Başkanlığı’na yazı yazılmasını uygun görmüş ve bugün itibariyle gerekli işlemleri başlatmıştır" denildi.

ATV-Sabah Ticari ve İktisadi Bütünlüğü içerisinde, ATV Televizyonu, Radyo City, Sabah, Takvim, Günaydın, Yeni Asır, Pas, Fotomaç gazeteleri, Bebeğim ve Biz Merkez, Sinema Merkez, Sofra Merkez, Home Art Merkez, Şamdan Plus, Yeni Aktüel, Para, Global Enerji Merkez, Transport ve Hukuki Perspektifler dergileri bulunuyor.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim