Tevhideye UMRE ÖDÜLÜ

  • Home
  • Tevhideye UMRE ÖDÜLÜ
Tevhideye UMRE ÖDÜLÜ
Türbanla çıktığı kürsüden indirilen Tevhide Kütük, UMRE ile ödüllendirildi.Abone ol

Merkezi İstanbul’da bulunan İkram Turizm firması yetkilileri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın da telefonla arayarak, moral verdiği Tevhide Kütük’ü, dilediği bir yakını ile 2008’in haziran ayında umreye götüreceğini açıkladı.

TÜRBANLI DİYE KÜR promosyon çakmak SÜDEN İNDİRİLMİŞTİ

Tevhide Kütük yazdığı Öğretmenler Günü komposizyonuyla ödül almış. Ancak türbanlı olduğu için kürsüden indirilmişti. Başbakan ve eşi daha sonra kendine telefon açarak teselli etmişlerdi. Şimdi ise umre tatiliyle ödüllendirildi. Turizm yetkilileri, Tevhide Kütük ve yanında gideceği yakınına 4 yıldızlı otelde, ulaşım, konaklama, yemek ve rehberlik dahil olmak üzere bütün hizmetlerini en iyi şekilde vermekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

TEVHİDE ÇOK SEVİNDİ

Tevhide Kütük’ün babası Arif Kütük, kızının türbanlı olduğu gerekçesiyle kürsüden indirilmesinin ardından Türkiye’nin değişik yerlerinden destek telefonu geldiği belirtti.

Kızının umreye götürüleceği haberi üzerine sevinçten havalara zıpladığını kaydeden Kütük, “Çok sevindi. Bu daveti kabul ettik. Ancak, kızımla kimin gideceğine henüz karar vermedik” dedi Tevhide Kütük ise böyle bir sürprizin kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Kütük, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın aramasının kendisini çok mutlu ettiğini bu tekliften de onur duyduğunu kaydetti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim