9 günlük kayıtlar silindi mi?

  • Home
  • 9 günlük kayıtlar silindi mi?
9 günlük kayıtlar silindi mi?
Katliamın bir numaralı tanığı o. Hastane görüntüleri bilmece gibi.Abone ol

Misyoner cinayetinin bir numaralı tanığının hastane görüntüleri nedeniyle Malatya Emniyeti’nde çatlak oluştu. Emre Günaydın'ın 9 günlük görüntüsü nerede? Müdür ‘Kayıtlar silinmedi’ derken, yardımcısı savcılığa ‘imha ettik’ yazısı gönderdi




MÜDÜR İDDİALARI YALANLADI

Mala baskılı çakmak tya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya "kayıtlar silinmiş değil, adliyede. Kesinlikle bu haber doğru değil. Adliyeye hepsini teslim ettik, adliyede mevcut" diye konuştu.

KOM: KOPYALAMADAN SİLİNDİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM), savcılığa gönderdiği resmi yazıda, görüntülerin imha edildiğini bildirdi.

KARARTMA MI YAPILIYOR?

Malatya Emniyeti’nden gelen bu iki farklı açıklama kafaları karıştırdı. Polisin resmi belgeleri ile ildeki en üst düzey yöneticisinin açıklamalarının birbirini yalanlaması ‘karartma mı yapılıyor’ sorularını daha da güçlendirdi.

KASETLERDE ÖNEMLİ BİLGİ VAR

Kasetler silinmiş olsada hastane odasında görevli olan Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli polis memuru B.Ç’nin notları, kasetlerde önemli itirafların olduğunu gösteriyor. Polis memuru 10 Mayıs 2007’de yazdığı bilgi notunda şunları söylüyor: ‘50. kasette Emre Günaydın’ın rezillik çıkarttığı, Zirve yayıncılıkla alakalı konuşmaya çalıştığı, görevlisinin konuyu kapatmaya çalıştığı şeklinde bilgilerin olduğunu bilgilerinize arz ederim. 232 541 TEM Görevlisi’

Star



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim