CHPnin il MEYHANESİ

  • Home
  • CHPnin il MEYHANESİ
CHPnin il MEYHANESİ
CHP'nin Manisa il teşkilat binası bir meyhane. Evet yanlış okumadınız. Abone ol

CHP Manisa il örgüt merkezi bir meyhane..CHP il merkezine içki ruhsatı 13 Mayıs 2003’te verilmiş. CHP Manisa il merkezi dört buçuk yıldır, aynı zamanda meyhane. İl binasına meyhane açan da Manisa İl Başkanı Vehbi Köse..

haberini duyuran da Hürriyet yazarı Yalçın Doğan..  Yazar seo , önce Vali yardımcısının imzasının bulunduğu yazıyı gösteriyor:

"İçkili parti lokalinin ruhsatnamedeki adresi, Anafartalar Mahallesi Belediye Cad. No 44/A. Burada bulunan CHP il merkezinin lokal açma müracaat tarihi 31.1.2003. Müracaatı yapan ilçe yönetim kurulu kararına dayanarak, Avukat Vehbi Köse. Lokal açma izninin verildiği tarih 13.5.2003."

Yazarın dikkat çektiği nokta ise olayı öğrenen Genel Merkez'in takındığı tavır.. Yazar faturayı 'politbüronun eseri' dediği Baykal'ın kurmaylarına işte bu sözlerle kesiyor:

"MYK’da kıyamet kopuyor. Zaten toprağa gömülmüş parti ilkeleri, yerini bir kez daha senin adamın, benim adamım kavgasına bırakıyor. Ve evvel Allah, Manisa örgütü halen sapasağlam yerinde, rakı masasında Türkiye’yi kurtarmaya devam.

Bu perişanlık Deniz Baykal’ın ve onun politbürosunun eseri. Şimdi şarkıdaki gibi. "Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul’un, seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde".

Yok hayır, ben sosyal demokrat bir vatandaş olarak, CHP meyhanelerini dolaşacağım. Kadehlerde sosyal demokrasiyi aramak üzere. "



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim