Diananın Paristeki gizli evi

  • Home
  • Diananın Paristeki gizli evi
Diananın Paristeki gizli evi
Diana ve sevgilisi Dodi El Fayed Paris'te evlendikten sonra oturmak için ev almış. Abone ol

Prenses Diana ve sevgilisi Dodi Al Fayed’in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada yeni bilgiler gün ışığına çıkıyor. Paris Ritz Otel’in başkanı Franz Klein ikilinin Paris’te ev aldığını duyurdu. toptan çakmak

Sevgilisi Dodi Al Fayed ile Paris’te geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren İngiliz prensesi Diana’nın ölümüyle ilgili İngiltere Yüksek Mahkemesi tarafından açılan soruşturmada yeni bir bilgi ele geçti. Dodi Al Fayed’in babası, ünlü Harrods mağazalarının sahibi Muhammed Al Fayed, oğlu ve prensesin suikaste kurban gittiğini iddia etmiş ve ikilinin nişanlandığını açıklamıştı.

PARİSLİ OLACAKTI

Mahkemenİn tanıklarından Paris Ritz Carlton Otel’in başkanı Franz Klein, ölümünden birkaç gün önce Dodi ile konuştuğunu ve kendisine nişanlandığını söylediğini açıkladı. Klein, arkadaşının Paris’te Villa Windsor’ı satın alan Dodi Al Fayed, Diana ile evlenip bu evde yaşayacağını anlattığını ifade etti. Juriye trafik kazasında Dodi ve Diana’nın alyansları da gösterilirken, ikilinin ölümünden kısa süre önce nişanlandıkları ispat edildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim