Derbide kurtlar sofrası

  • Home
  • Derbide kurtlar sofrası
Derbide kurtlar sofrası
Fenerbahçe ve Galatasaray derbisinde müthiş bir taktik savaşı yaşanacak.Abone ol

Fenerbahçe kanatlardan 16, Galatasaray ise 12 gol buldu. Sarı-lacivertliler 9 golü kafayla atarken Cimbom'un dış şutları rakibine oranla daha etkili..

Fenerbahçe, ligde 23 gol attı. Bu gollerin 9 tanesi sağ kanattan yapılan o hair transplant turkey cost rtalarla (2 tanesi korner) geldi.

7 golü ise sol kanattan ortalarla bulan sarı-lacivertli ekip, kanatları rakibine oranla daha çok kullanıyor. Buna karşın 27 gol kaydeden Galatasaray, sağdan ortalarla 7, soldan ortalarla 5 gol buldu.

Ancak Galatasaray'ın hücum zenginliği dikkat çekiyor. Uzaktan şutlarla 4 gol bulan sarı-kırmızılı ekip, 4 golü penaltılarla atarken kaleciden dönen şutları tamamlamakta da oldukça başarılı. İki takım da duran toplardan 7'şer gol kaydettiler.

Fenerbahçe'de goller daha çok sol ayakla, Galatasaray'da ise sağ ayakla atılıyor. Fenerbahçe 9 kafa golüyle rakibine oranla hava toplarına daha çok hakim. Ancak Galatasaray, daha çok göbekten açık verirken kafayla sadece 1 gol yedi.

Fenerbahçe ise savunmasında kanatlardan sıkça açık verirken Galatasaray'ın etkili olduğu ceza alanı dışından şutlarla sadece 1 kez gol yemesi ilginç bir not olarak dikkat çekiyor.

Murat Demiryas-Sabah



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim