Kurbanlıklara sıkı takip

  • Home
  • Kurbanlıklara sıkı takip
Kurbanlıklara sıkı takip
Avcılar Belediyesi kesim yerlerine gelen kurbanlıkları denetliyor.Abone ol

Her yıl olduğu gibi bu yılda temiz ve hijyenik koşullarda kurbanlıkların satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için seferber olan Avcılar belediyesi, 3 noktada açtığı kurban satış ve kesim yerlerine gelen kurbanlıkları veterinerlerle denetlemeye başladı.
< turkey hair transplant package br>Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle 3 noktadan kurban satış ve kesim yerlerini belirleyen Avcılar Belediyesi, satış için bu alanlara gelen hayvanları denetime alıyor. Uzman veteriner kadrosuyla kurban alanını denetleyen Avcılar Belediyesi zabıta ve sağlık ekipleri, kurbanlık hayvanların Menşei, Şahadetnamesi, Sağlık Raporu ve yaşlarını kontrol ediyor.

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların geleneklerini daha temiz ve uygun koşullarda yerine getirebilmeleri için Belediye olarak bu çalışmayı her yıl yaptıklarını söyledi. Değirmenci bu yerlerin dışında satış ve kesim yapılması halinde ceza kesileceğini de sözlerine ekledi.

Cihangir mahallesi sanayi caddesi üzerinde, Firüzköy’de ve Tahtakale Mahallelerinde kurban kesim ve satışının yapılacağını belirten Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Güven ise “Sağlık ekiplerimiz kurulmakta olan tüm kurbanlık alanları dezenfekte ediyor. Amacımız halkımıza sağlıklı kurban satışı yapılabilmesidir” dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim