Dondurucuda bebek cesedi

  • Home
  • Dondurucuda bebek cesedi
Dondurucuda bebek cesedi
Ölen bebeğini 5 yıl bavulda saklamıştı. O annenin yeni bir vukuatı daha çıktı.Abone olÖlen bebeğinin cesedini bir bavulun içine koyarak 5 yıl saklayan Alman annenin sorgusu sonrasında ikinci bir bebek cesedi daha bulundu.

Alman polisi derin dondurucuda bir bebek cesedi daha bulunca 28 yaşınd fosforlu kalem aki Alman anne yeniden gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma yürüttüğü için şu anda başka bir açıklama yapmıyor.

Almanya'da bir anne ölen bebeğinin cesedini naylon torbaya sararak bir bavulun içine koymuş ve 5 yıl boyunca saklamıştı. Anne 2002 yılında doğduktan kısa süre sonra ölen kızını bavula kilitleyerek akrabalarının garajına sakladı.

Almanya'nın Chemnitz şehrinde yaşayan anne, kızının doğum kaydını nüfus müdürlüğüne bildirmemesine rağmen olay meydana çıktı. Doğumu gerçekleştiren sağlık merkezi, daha sonra kullanmak amacıyla her çocuk için bir dosya tutuyor. Dosyaları inceleyen yetkililer bir çocuğun aşılarının yapılmadığını fark etti. Daha sonra yapılan araştırma sonucu çocuğun cesedine ulaşıldı.

Almanya'nın Chemnitz şehrinde yaşayan 28 yaşındaki annenin iki çocuğu daha bulunuyor. Kadının tutuklanmasından sonra çocuklar akrabalarına teslim edilmişti.

Kategori : DÜNYA
Whatsapp İletişim