Alexin aklı derbide

  • Home
  • Alexin aklı derbide
Alexin aklı derbide
Alex Galatasaray'ı gözüne kestirdi. FB TV'ye önemli açıklamalar yaptı.Abone ol

Fenerbahçe'nin yıldızı Alex de Souza dün FB TV'deki Kaptan Köşkü programına konuk oldu. Önceki hafta Ankaraspor maçında bilerek sarı kart görerek derbide forma giyme şansını riske etmeyen Brezilyalı futbolcu önemli açıklamalar yaptı. İşte kaptanın yo metal kalem rumları...

"Beklentiler var, herkes durmuş bu maçı bekliyor. Liderle oynayacağız, galibiyet bizi lidere yaklaştıracağı için çalışmalarımıza sıkı şekilde devam ediyoruz."

"Ezeli rakibimize karşı evimizde kazanmak her zaman güzeldir. Puandan farklı ayrı bir önemi var. Rakibimize saygılıyız ama evimizde oynadığımız maçı kazanarak seriyi sürdüreceğiz."

"Fantastik diye nitelendireceğimiz tarafatarımızın desteğini alırsak bu bizim en büyük avantajımız olur. Taraftarımız da bizimle birlikte oynar, takımın arkasında durursa bu bizim için büyük güç olur. Galatarasay'ı saha içinde baskı altına almamız gerek ama bunun dozunu bilmeliyiz. Sahaya bir şey atmamalı, daha dikkatli olmalıyız."

"CSKA maçı Galatasaray maçından sonra. Biz adım adım gidiyoruz. İki maçın da birbirine etkisi olmayacak. Önce Galatasaray..." "Türkiye'nin olduğu grup zor ama kaliteli futbolculara sahip olduğuna inanması gerek. Brezilya'da evimde oturarak Türkiye'nin kazanmasını isteyeceğim." "



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim