Kezman terör estirdi

  • Home
  • Kezman terör estirdi
Kezman terör estirdi
Yeni iyileşmeye başlayan Mateja Kezman dünkü idmanda terör estirdi. Abone ol

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve PAF takım ile yapılan maçta forma giymek isteyen Sırp futbolcuya teknik direktör Zico, "Tam hazır değilsin. Seni maçın ikinci yarısında denemek istiyorum" de Promosyon Kalem di.

Bu karara bozulan Kezman, ilk yarıda kenarda oturdu. Bir hayli sinirli olan ve arkadaşlarıyla konuşmayan golcü futbolcuya ikinci yarıda şans verildi. Maç bittiğinde Zico, tercümanı Samet Güzel'e "Uğur dışında herkes içeri girsin" talimatını verdi. Samet de bu talimatı Türkçe olarak takıma aktarınca, Kezman, "Niye Türkçe söylüyorsun. İngilizce olarak tercüme etsene" diyerek tercümana çıkıştı. Samet de Kezman'a karşılık verince Samandıra'da ortam gerildi.

ESKİ GERİLİM GÜNDEME GELDİ

Samet'in üzerine yürüyüp dövmeye kalkan Sırp futbolcuyu takım arkadaşları yatıştırdı. Samet tesislere alınırken Kezman el-kol hareketlerini sürdürdü. Yıldız oyuncunun sinirini, forvette kendisini değil Semih'i daha çok görmek isteyen Brezilyalı futbolcuların tercümanlığını yapan Samet'ten çıkarması Fenerbahçe'de daha önce yaşanan Brezilyalılar- Kezman gerilimini derbi öncesi yeniden gündeme getirdi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim