Sedyedeyken hakeme küfür!

  • Home
  • Sedyedeyken hakeme küfür!
Sedyedeyken hakeme küfür!
Sivas Belediyespor ile Demirspor arasında oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı.Abone ol

Sakatlandığı için saha dışına çıkartıldığı sırada maçın hakemine küfreden Murat Erdoğan isimli futbolcu, sedye üzerinde kırmızı kart gördü. İlk tedavisi saha kenarında yapılan Erdoğan, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Amatör Süper Ligi'nin 8. haftasında lider S metal kalem ivas Belediyespor ile üçüncü sırada bulunan Demirspor karşı karşıya geldi. Dış Saha'da oynanan maça Demirsporlu futbolcu Murat Erdoğan'ın gördüğü kırmızı kart damgasını vurdu. Oldukça çekişmeli başlayan karşılaşmanın 45. dakikasında Murat Erdoğan, ikili mücadele sonrası ayak bileğine darbe alarak yere yığıldı. Sağ ayak bilek bağlarında kopuk olduğu tespit edilen Murat'ın ilk tedavisi saha içinde yapıldı.

Daha sonra hakem tarafından saha kenarına alınması istenen Murat Erdoğan, sinirlerine hakim olamayarak maçın orta hakemi Ebubekir Boyraz'a küfretti. Bu tepkiyi karşılıksız bırakmayan hakem Boyraz, futbolcuyu sedye ile oyun dışına alındığı sırada kırmızı kartla cezalandırdı. İkinci tedavisi saha kenarında tamamlanan Erdoğan, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Futbolcunun sakatlığıyla ilgili hastanede yapılan tetkiklerin ardından bir açıklama yapılacağı bildirildi. Kaldığı yerden devam eden maç sonunda gülen taraf Demirspor oldu. İlginç kırmızı kart nedeniyle sahada 10 kişi kalan Demirspor, 7 haftadır hiç yenilgi yüzü görmeyen lideri 1-0 mağlup etmeyi başardı.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim