Bordo-mavi okul açıldı

  • Home
  • Bordo-mavi okul açıldı
Bordo-mavi okul açıldı
'Bordo-Mavi Okul Projesi' kapsamında onarımı yapılan okul hizmete açıldıAbone ol

Trabzonspor Taraftar Birliği'nin başlattığı ve Trabzonspor Kulübü'nün de büyük destek verdiği 'Bordo-Mavi Okul Projesi' kapsamında onarımı yapılarak içi ve dışı Bordo-Mavi renklere boyanan Merkez Karlık İlköğretim Okulu'nun açılışı törenle yapıldı.
hair transplant cost in turkey
Törene, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Mali Sayman Emin Kahraman, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Küçükosman ve Günhan Üçüncüoğlu, Profesyonel Takım İdari Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu ile futbolcularıdan kaptan Hüseyin Çimşir, Tolga Seyhan ve Tolga Zengin, Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt ve öğrenciler katıldı. Folklor gösterileriyle başlayan törende konuşmalar sonrası okulun yapımına katkıda bulunanlara birer plaket takdim edildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından okulun sınıfları gezildi.

Okulun onarım masrafları Trabzonspor Taraftarlar Birliği öncülüğünde Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, eski teknik direktör Ziya Doğan, ve bordo-mavili futbolcular ve hayırsever iş adamları tarafından karşılandı.

Bu arada Bordo-Mavili futbolcular, öğrencilere bol bol imza dağıttı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim