Amatör maçta üzücü olay

  • Home
  • Amatör maçta üzücü olay
Amatör maçta üzücü olay
Trabzon'da oynanan amatör küme maçında talıhsiz bir olay yaşandıAbone ol

Trabzon'da oynanan amatör küme maçında dili boğazına kaçan Yalısporlu futbolcu 22 yaşındaki Abdülyiğit, hastaneye kaldırıldı.

Yavuz Selim Stadı'nda Yalıspor ve Yomraspor arasında oynanan S promosyon çakmak üper Amatör Küme maçının son dakikasında rakibiyle ikili mücadeleye giren Yalısporlu Abdülyiğit, bir anda yerde kaldı. Beyin sarsıntısı geçiren ve dili boğazına kaçan genç futbolcuya ilk müdahale sahada yapıldı. Karşılaşma sırasında saha kenarında ambulans bulunmaması nedeniyle 112 Acil Servis’ten ambulans istendi.

Stadyuma yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Hızır Acil İstasyonu’ndan gelmesi gereken ambulans gecikince arkadaşları genç futbolcuyu sedyeyle Yavuz Selim Stadı'nın karşısındaki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Beyin filmi çekilen ve durumu normale döndürülen Abdülyiğit, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Genç futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, amatör maçlarda saha kenarında ambulans bulundurulmaması tepki çekti. (Milliyet)



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim