Kim ABDliyle evlenmek ister?

  • Home
  • Kim ABDliyle evlenmek ister?
Kim ABDliyle evlenmek ister?
"Kim, bir Amerika vatandaşıyla evlenmek ister" adlı yarışma, tartışma başlattı.Abone ol

Amerika'da "Kim milyoner olmak ister?", "Kim bir modelle evlenmek ister?" gibi televizyon programlarına bir yenisi daha ekleniyor. Ancak bu yarışma, ülkenin en hararetli iç politika konusundaki tartışmaları da yeniden alevlendirebilir.

Los Angeles merkezli bir yapım ş turkey hair transplant cost irketi, "Kim, bir ABD vatandaşıyla evlenmek ister?" başlıklı bir televizyon yarışma şovu hazırladığını duyurdu. Şovda, ülkede yasal olarak bulunan göçmenler, ABD vatandaşı kişilerle evlenme hakkı kazanmaya çalışacaklar.

Morusa Media yapım şirketi, şovun, ülke gündemine uygun düşeceğini belirtiyor. Ancak yapımcılar, yarışmayı kazanıp ABD vatandaşı ile evlenecek kişiye vatandaşlık garantisi vermiyor.

Morusa Media adına şovu hazırlayan Adrian Martinez, televizyon şirketleriyle görüşmelerinin devam ettiğini, henüz şovun hangi televizyon tarafından yayınlanacağının belli olmadığını ifade etti. Martinez, "Bildiğiniz çöpçatan programı olacak. Ama aşkta sınır tanımayanından olacak" diye konuştu.

Şovun ilk "evlilik" avcılarının, bir Filipinli dışında tamamının Hispanik göçmenler olduğu kaydediliyor. Yarışmanın sunucusu Angelo Gonzales ise şovu "Biz sadece çöpçatanlık yapıyoruz. Kendisine eş arayan çok sayıda Amerikan vatandaşı ve bir o kadar da göçmen var. Sonuçta yaptığımız, katılımcı her iki taraf için de 'kazan-kazan' durumu meydana getirmek" şeklinde anlattı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim