Mehmetçiğe kar elbisesi

  • Home
  • Mehmetçiğe kar elbisesi
Mehmetçiğe kar elbisesi
Sıfır noktasında konuşlanan askerlere yeni kamuflajlar dağıtıldı. İşte kar kamuflajı;Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova, Çukurca ve Şemdinli İlçeleri'ndeki Kuzey Irak'a sıfır noktalarında konuşlanan Mehmetçik, istihbarat bilgileri ışığında yapacakları nokta operasyonları için el hair transplant turkey cost leri tetikte bekliyor.

Bölgedeki Borda bereli sayısı artırılırken, nokta operasyonları için askerlerin karadan geçiş yolları karlardan temizleniyor. Bu bölgelerde güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı. Ayrıca dağlardaki kar kalınlığının 30-40 santimetreyi bulması nedeniyle askerlere beyaz kamuflaj elbiseleri ile kar maskeleri dağıtıldı.

Uludere-Şemdinli arasındaki 280 kilometrelik Irak sınır hattında Mehmetçik teyakkuz durumuna geçti. Hem içerden hem de Irak tarafından gelecek istihbarat bilgileri ışığında PKK'ya yönelik nokta operasyonları yapacak olan Mehmetçik, sınırda elleri tetikte bekliyor. Binlerce askerin bulunduğu bölgede Bordo Bereliler ile Jandarma Özel Harekat timlerinin sayısı da artırıldı. Nokta operasyonu için Irak'a karadan girecek olan askerler için, yol güzergahındaki karlar temizleniyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim