Maviye takıl kafana göre kutla

  • Home
  • Maviye takıl kafana göre kutla
Maviye takıl kafana göre kutla
Mavi Jeans, Mavi tutkunlarının hayalindeki partiyi gerçeğe dönüştürüyor.Abone ol

Mavi Jeans, Kafana Göre Kutla projesiyle, Mavi tutkunlarının hayalindeki partiyi gerçeğe dönüştürüyor. Mavi’den 50 YTL ve üzerindeki alışveriş yapanlar, kasadan alacakları kuponda yazılı ler şifreyle www.kafanagorekutla.c cricket çakmak om adresine girerek, hayalindeki partinin hikayesini anlatacak.

başvuran müşteriler Parti, mekanını, DJ’ini ve , davetli listesini ve davetiyesini kendisi tasarlayacak. Başvurular tamamlandıktan sonra internet üzerinden yapılacak oylamada en çok oyu alan partinin tasarımcısı, İstanbul’un popüler 4 parti mekanından birinde, kendi etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Gençler, Kafana Göre Kutla Kampanyası’nda, Babylon, Cezayir, Ghetto ve The Hall mekanlarından birini seçecek. Ayrıca, en güzel partilere muhteşem performanslarıyla eşlik eden Agentorange, Mabbas, Mercan Dede ve Yakuza arasından da seçim yapacak.

Her yarışmacı, sitenin ziyaretçilerini, kendi parti konseptinin en eğlencelisi olacağına ikna etmeye çalışacak. Kafasına göre parti düzenleyip, kafasına göre eğlenen gençleri buluşturmayı hedefleyen Mavi, projeye, Şubat ayında düzenlenecek muhteşem partiyle son noktayı koyacak.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim