Brad Pitt yara saracak

  • Home
  • Brad Pitt yara saracak
Brad Pitt yara saracak
Amerikalı oyuncu Brad Pitt, Katrina Kasırgası'nın yaralarını sarmaya çalışıyorAbone ol

Amerikalı oyuncu Brad Pitt, Katrina Kasırgası'nın ardından yaşanmaz hale gelen New Orleans eyaletine yeniden hayat vermeyi amaçlayan bir proje için para toplama kampanyası başlattı.

Katrina Kasırgası sebebiyle büyük zarar gören bölgenin yeniden haya cinsel kahve ta döndürülmesini hedefleyen girişim kapsamında, önümüzdeki yaz sonuna kadar bölgede en az 150 çevre dostu ev inşa edilmesi öngörülüyor. Amerikan NBC televizyonunun sabah programında, kendisiyle bölgede yapılmış bir röportajı yayımlanan Pitt, gerçekleşmesi için büyük çaba sarf ettiği projeyi bütün New Orleans'a yayabilmeyi umut ettiğini söyledi.

Proje için para toplama kampanyası başlatan Pitt, kampanyaya kendisi 5 milyon dolar bağışladı. Pitt, ''Derneklere, zengin insanlara, kilise yardım gruplarına, şirketlere çağrıda bulunuyorum. 150 bin dolar ile, bir aile ev sahibi oluyor'' diye konuştu.

Proje için 13 mimarla birlikte çalışan Pitt, evlerin olası bir sel baskınına karşı önlem olarak sütunlar üzerinde inşa edileceğini söyledi. Pitt, evlerin tasarımında dikkat edilecek kıstasların, fiyat, dayanılırlık, güvenlik ve estetik olduğunu belirtti. Pitt, daha önce, ''Global Green USA'' adlı çevreci organizasyonun, bölgede 5 müstakil ev, 18 dairelik bir apartman ve ortak alan inşası projesinde de yer almıştı.



Kategori : DÜNYA
Whatsapp İletişim