Finansı uzmanından öğren!

  • Home
  • Finansı uzmanından öğren!
Finansı uzmanından öğren!
Finans uzmanları Boğaziçili öğrencilerin ayaklarına gidiyor. Ne zaman mı?Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, öğrencilerle iş dünyasının önde gelen isimlerini ve farklı sektörlerden önemli şirketleri bir araya getiren aktivitelerle Boğaziçililerin kariyerlerine yön vermeye devam ediyor.

3 – 13 Aralık 2007 tarihleri arasında Güney Kampus’ta gerçekleştirilecek ol ersağ nedir an Finance Break ile finans dünyası uzman isimlerin ağzından detaylı olarak anlatılırken, Case Days organizasyonunda sunulan vaka incelemeleriyle öğrencilerin merak ettikleri sektörleri daha yakından tanıması hedefleniyor.

FİNANS DÜNYASINI UZMANLARINDAN ÖĞRENİN!

Üç farklı kurdan oluşan Finance Break konusunda uzman isimleri ağırlayarak Boğaziçililere finans dünyasını daha yakından tanıtmayı hedeflerken, her kur sonunda katılımcılara sertifika veriliyor.

Birinci kurunda TSKB Hazine Müdürü Okan Böke, İş Yatırım Portföy Yöneticisi Emrah Yücel ve Garanti Portföy Strateji, Alternatif Yatırım Ürünleri ve Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Sinan Akıman’ın katılımıyla “Yatırım Danışmanlığı” konusunu inceleyen Finance Break’in ikinci kur seminerleri 5 ve 6 Aralık 2007’de Güney Kampus Özger Arnas Salonu’nda gerçekleştiriliyor. “Finansal Kriz Yönetimi” konusunun işleneceği ikinci kurun programı ve alt başlıkları şöyle:

5 Aralık Çarşamba “Finansal Sektör Gözünden Kriz Yönetimi”
Andrew Vorkink / Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü

6 Aralık Perşembe “Merkez Bankası Gözünden Kriz Yönetimi”
Gazi Erçel / Merkez Bankası Eski Başkanı



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim