Köpek kulübesinde doğurdu

  • Home
  • Köpek kulübesinde doğurdu
Köpek kulübesinde doğurdu
15 yaşında tecavüze uğradı, hamileliğini herkesten gizledi.Abone ol

İzmir'de 15 yaşındaki bir kız çocuğu tecavüze uğradı. Annesinden hamileliğini gizleyen çocuk, evlerinin yakınında bulunan bir köpek klübesinde doğum yaptıktan sonra bebeği sokağa terketti.

Edinilen bilgiye göre olay devriye gezen polis ekibinin durumu farketmesi sonucunda ortaya çıktı. İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bayraklı semtinde ikamet eden 15 yaşındaki O.E. adlı kız çocuğu, iddialara göre E.K. (47) adlı kişinin tecavüzüne uğrad Clıpper Çakmak ı.

Olay sonrası hamile kalan ve korkudan durumu kimseye anlatamayan O.E., hamileliğini annesinden de gizlemeyi başardı. Geçtiğimiz gün doğum yapacağını anlayınca evden çıkan O.E., evlerinin yakınında bulunan bir bahçedeki köpek klübesine giderek gizlice bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. O.E., doğumun ardından bebeğini alıp sokak içinde terketti.

Bölgede devriye görevi yapan polis ekibinin sokakta terkedilmiş bir erkek bebek bulması üzerine olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Çevrede araştırma yapan polis, kan izlerini takip ederek O.E.'nin evini buldu.

Polis, 15 yaşındaki anneyi alarak hemen Konak Kadın Doğum Hastanesi'ne götürdü. O.E.'nin polise verdiği ilk bilgiler doğrultusunda kendisine E.K.'nın tecavüz ettiğini söylediği iddia edildi. O.E., hastanede tedavi altına alınırken, erkek bebeği de Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayı soruşturan polis ekipleri, gözaltına aldıkları E.K.'yi de araştırdı. Yapılan incelemede O.E.'nin annesinin evlere temizliğe gittiği öğrenildi. O.E.'nin annesinin, E.K.'nın evine de zaman zaman temizliğe gittiği ve E.K. adlı zanlının bundan dolayı O.E. ve annesini tanıdığı iddia edildi.

E.K.'nın herhangi bir işte çalışmadığı ve evli olduğu öğrenildi. E.K., polise verdiği ifadede, tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, E.K.'nın adliyeye sevkedileceği belirtildi. Bebeğin babasının kim olduğu yapılacak olan DNA testi sonucu kesinlik kazanacak.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim