Saunada fuhuşa hapis istemi

  • Home
  • Saunada fuhuşa hapis istemi
Saunada fuhuşa hapis istemi
Samsun'da küçük yaşta kız çocuğuna sauna salonunda fuhuş yaptırıyordu. Ve...Abone ol

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada, yaklaşık 7 ay önce Çiftlik Mahallesi'nde bir sauna salonunda 15 yaşındaki R.A'ya fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklandıktan sonra bir süre önce serbest kalan iş yeri sahibi Faruk Kumcu ile olaya ekrem karıştıkları iddia edilen Salim Kumcu, Zülbiye Toker ve Kasım Akçay'ın yargılanmasına devam edildi.

Haklarında 10 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklardan Faruk Kumcu ve Salim Kumcu duruşmaya katılırken, diğer sanıklar katılmadı.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen ve iftiraya uğradığını öne süren sanık Faruk Kumcu, "Hiç kimseye fuhuş yaptırmadım. Daha önce de söylediğim gibi sauna tedavi amaçlı olarak kullanılıyordu. Beraatimi istiyorum" dedi. Diğer sanık Salim Kumcu da suçsuz olduğunu öne sürdü.

Bu arada, olayın mağduru geç kızla ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumundan gönderilen rapora, olay tarihinde kemik yaşının 17 olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Savunmaların ardında mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı, sanıklardan Faruk Kumcu'nun 4-10 yıl arasında hapis cezası ile cezalandırılmasını, diğer sanıklar hakkında ise beraat talep etti.

Duruşma, sanık avukatlarının savunma yapmak için süre istemeleri üzerine ertelendi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim