Bilgi notu çarşafa dolandı

  • Home
  • Bilgi notu çarşafa dolandı
Bilgi notu çarşafa dolandı
Bilgi notu ortada mı kaldı? Gül'ün sözleri üzerine YÖK yazılı açıklama yaptı.Abone ol

Gül’ün “YÖK, rektör adayı için ‘eşi kara çarşaflıdır’ dedi, araştırdık adam hiç evlenmemiş” sözleri üzerine, YÖK ve Teziç de bir açıklama yaptı; “Böyle bir notun YÖK tarafından gönderilmesi söz konusu değil” dedi.

YÖK’ten yapılan yazılı açıklamada, şöyle turkey hair transplant package denildi:

“Yükseköğretim Kurulu, bugüne kadar Cumhurbaşkanı’nın onayına sunduğu rektör atamalarında, Yükseköğretim Genel Kurulunda yapılan gizli oylamanın sonucu ve adayların kısa akademik öz geçmişleri dışında kesinlikle herhangi bir bilgi, belge ya da not göndermemiştir.

Yükseköğretim Kurulunun, Cumhurbaşkanı’na onay için gönderdiği rektör atama dosyalarında, Kurulda en fazla oy alan 3 adayın, üniversitelerinde yapılan seçimlerde aldıkları oy ve YÖK Genel Kurulu’nda aldıkları oy sayısını gösterir bir tablo yer almaktadır. Dosyada ayrıca 3 aday için yapılan oylamanın tutanakları ve adayların akademik öz geçmişleri ve varsa daha önce yaptıkları idari görevleri gösterir bir çizelge de yer almaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanı Gül’ün sözünü ettiği bilgi notunun Yükseköğretim Kurulu’nca gönderilmesi söz konusu değildir. Yükseköğretim Kurulu, ne daha önceki rektör atamalarında ne de son rektör atamasında yukarda sözü edilen oylama sonucu ve kısa akademik öz geçmişi gösterir tablo dışında herhangi bir bilgi göndermiştir.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim