Olay rektör ortaya çıktı

  • Home
  • Olay rektör ortaya çıktı
Olay rektör ortaya çıktı
Hakkında eşi türbanlı denen bekar rektör ortaya çıktı. Şunları söyledi;Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül rektör ataması için kendisine gönderilen 3 kişilik listedeki adaylardan birine "eşi çarşaflı" notunun eklendiğini ama bu kişinin bekar olduğunu söyledi. YÖK lideri Teziç iddiaları yalanladı. İddialara konu olan rektör adayının, Osmangazi Üniversitesi Rek turkey hair transplant cost törlüğü'ne atanan Prof. Dr. Fazıl Tekin olduğu öğrenildi.

GÜL'ÜN TERCİHİ TEKİN

Gül, üniversitedeki seçimde ikinci olmasına rağmen Fazıl Tekin'i tercih etmişti. Hiç evlenmediğini vurgulayan Rektör Fazıl Tekin, "Olayın iç yüzünü bilmiyorum, benim özgeçmişimi herkes bilir. Doğma büyüme Eskişehirliyim. 30 yıl kesintisiz idareciliğim var. Herhalde beni karalamak ve önümü kesmek için böyle bir şey yapılmış." dedi.

HIRSIZ DİYEMİYORLAR, BÖYLE KARALAMIŞLAR

Siyasi hiçbir partiyle organik bağının olmadığını vurgulayan Rektör Tekin, "Böyle bir şey olsaydı, bir sürü dosyamız olurdu. Bu tür şeylerle alakası olan bir insan değilim. Herhalde birtakım yakıştırmalar olmuş, ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok gülünç ve basit bir durum." diye konuştu. "Demek olmayan hanımım benden habersiz sokağa çıkıyormuş." diye espri yapan Fazıl Tekin, "Namussuz, hırsız, ahlaksız diyemiyorlar; böyle karalamaya çalışmışlar demek ki. Bir açıklama bulamadım, önümün kesilmesi amaçlı bir istihbarat varsa bilemiyorum. Gerçekle alakası olmayan şeyler." diye konuştu.

Kaynak: Zaman



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim