Sübyancı kadın öğretmen

  • Home
  • Sübyancı kadın öğretmen
Sübyancı kadın öğretmen
Kadın öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle arabada basıldı. Abone ol18 yaşından küçük erkek öğrencileri ile seks yapan ABD’li kadın öğretmenlerin sonu gelmiyor.

Florida Eyaleti’nde, 14 yaşındaki erkek öğrencisiyle "arabada seks" yapan bir ortaokul öğretmeni yakaland cricket çakmak ı. Olay, "Lake Mary" Bölgesi’nde yaşandı. Greenwood Lakes Ortaokulu öğretmeni Jennifer Tarkenton’a üç ayrı suçlama yöneltildi.

Bölge güvenlik yetkilileri, öğretmen ve öğrencinin, araçtan kuşku duyulması üzerine bulunduğunu ifade ettiler. Kimliği açıklanmayan öğrenci araç içinde seks yaptıklarını itiraf etti. Öğrenci, 34 yaşındaki Jennifer Tarkenton’un, kendisini aracıyla evden aldığını ve ardından da bir eczaneden prezervatif satın aldıklarını belirtti. Greenwood Lakes Ortaokulu öğrenci velilerine olayla ilgili bir açıklama yollandığı kaydedildi. Bir cezaevine nakledilen Tarkenton, 10 bin dolar kefalet ödeyerek çıktı.

ABD’de, son birkaç yıl içinde, onlarca kadın öğretmen, 18 yaşından küçük erkek öğrencileri ile cinsel ilişkide bulundukları için çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim