İşte Hollywoodun sırları

  • Home
  • İşte Hollywoodun sırları
İşte Hollywoodun sırları
Hollywood ünlülerinin bilinmeyen sırları varmış.. Hemde çok çarpıcı sırlar..Abone olÜnlü aktör Woody Harrelson henüz 7 yaşındayken babası Charles; Teksaslı bir işadamını öldürdü ve cezaevine girdi. Ama Harrelson'ın babasının 'maceraları' bununla da bitmedi. Aktör üniversiteye giderken babası bu kez de hırsızlık suçundan tutuklandı. Suçunu reddeden baba Harrelson geçen mart ayında öldü. Aktörün bu olaylara yorumu ise "Babam bir aziz değildi" demek oldu




Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan promosyon çakmak yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Charlize Theron "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı.Ben de aynı şeyi yapardım" diye o geceyi anlatmıştı.



Ünlü yıldız Halle Berry henüz bebekken anne ve babası ayrıldı. Ama Berry 10 yaşına geldiğinde annesi hem Halle'nin hem de diğer kızı Heidi'nin bir baba figürüne ihtiyaçları olduğunu düşünerek eski eşi Jerome'u eve geri çağırdı. Berry bu dönemi "hayatımın en kötü günleriydi" diyerek anlatıyor. Berry, babasının şiddet uyguladığını ve annesi ile kızkardeşini sürekli olarak taciz ettiğini de hiç bir zaman saklamadı.


Ünlü aktör Orlando Bloom'un da farklı bir trajedisi var. İngiltere'de Kent şehrindeki Canterbury'de büyüyen Bloom, babasının bir yazar olan Harry Bloom olduğunu sanıyordu. Aktör 4 yaşındayken Harry Bloom öldü ve aile dostu Colin Stone küçük Orlando'nun yasal velisi oldu. Aktör ilkgençlik çağlarına ulaştığında annesi Sonia, biyolojik babasının Colin olduğunu itiraf etti. Orlando Bloom daha sonra bu konuda "Colin her zaman benim için iyi bir arkadaştı. Ama ben hep gerçek babamın Harry olduğunu düşünürdüm" dedi.



Örümcek Adam" Tobey Maguire'ın yetişme döneminde sürdürdüğü aile hayatı mükemmel olmaktan öyle uzaktı. Aktör henüz 3 yaşındayken anne ve babası ayrıldı ve Maguire diğer aile bireyleriyle birlikte yaşamak zorunda kaldı. 1993'te Tobel 18 yaşındayken babası California'da bir bankayı soymak suçundan yakalandı ve iki yıl cezaevinde kaldı.



Ünlü şarkıcı Gwen Stefani, 2004'te Gavin Rodddale ile evlendi. İkili tam bebek için plan yaparken Stefani duyduğu bir haberle şoke oldu. Eşinin kendisine "vaftiz kızı" olarak tanıttığı Daisy Lowe'un aslında Rossdale'in Pearl Lowe'la olan ilişkisinden dünyaya gelen gerçek kızı olduğunu öğrendi. DNA testleri de küçük kızın babasının Gawin Rossdale olduğunu kanıtladı. Bu olay nedeniyle zor günler geçiren Stefani kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıkladı. Çift hala evli ve 18 aylık Kingston adındaki oğullarıyla mutlu bir hayat sürdürüyor.


kaynak : Kelebek



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim