Bal gibi PENALTIYDI

  • Home
  • Bal gibi PENALTIYDI
Bal gibi PENALTIYDI
Büyükşehir maçına hakem Hüseyin Göçek damga vurdu. 2 pozisyona itiraz var. Abone ol

Karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan iki pozisyon G.Saraylıların 'penaltı' itirazlarına neden oldu.

67. dakikada Serkan Çalık'la İstanbul BŞB'li Volkan'ın mücadelesine 'devam' kararı veren hakeme sarı-kırmızılı taraftarlar ve teknik heyet tepk turkey hair transplant package i gösterdi. Otoriteler, bu karar hakkında görüş birliğine varamadı.

Maçın son bölümünde Ümit Karan'ın Hasagiç tarafından düşürüldüğü pozisyon yine çok tartışılacak. 78. dakikada Ümit Karan topu kurtarmak isterken kaleci tarafından düşürüldü mü?

Bu pozisyon için Ahmet Çakar penaltı yorumunda bulundu. Çakar Sabah'taki köşesinde "En kritik anda hatalı bir karar verdi. Hasagiç'in Ümit Karan'a yaptığı hareket penaltı. Hem o penaltıyı vermiyorsun sonra da Şaş'ı atıyorsun. Hasan Şaş'ın atılmasındaki tüm sorumsuzluk yine Hasan'da." dedi.

RIDVAN DA PENALTI DEDİ

Pozisyonu penaltı olara yorumlayanlardan biri de Rıdvan Dilmen oldu. Dilmen hakemle ilgili şu notu düştü;

"Hakem ilk yarıda takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandı. İkinci yarıda ise Ümit ve Serkan'ın pozisyonları bana penaltı gibi geldi. Ama daha önceki maçlarda verilen penaltılarda soru işaretlerinin bulunması Hüseyin Göçek'in kafasını bulandırmış. Beğendiğim bir hakem olmasına rağmen dün kötü maç yönetti."



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim