Yılbaşında zehir satacaktı

  • Home
  • Yılbaşında zehir satacaktı
Yılbaşında zehir satacaktı
İzmir'de bir kişi yılbaşında satmaya hazırlandığı binlerce hapla yakalandı.Abone ol

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 28 yaşındaki S.O., 6 bin 690 ecstasy uyuşturucu hapla yakalandı. S.O.'nun yılbaşı öncesinde pazarlamaya çalıştığı hapları ilgi çekmesi için ayrı ayrı renklerde satın aldığı ve üzerlerinde dolar, euro işareti, bazı otomotiv fir Kuvars kum malarının amblemlerinin bulunduğu belirlendi.

Yılbaşı öncesinde kente uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin sürdürdüğü araştırmalar sırasında, uyuşturucu tacirinin kimliği belirlendi. Takibe alınan S.O.'nun İstanbul'daki uyuşturucu tacirleriyle bağlantıya geçmesi üzerine de operasyon hazırlıkları yapıldı. İstanbul'dan hapları teslim aldıktan sonra İzmir'e gelen S.O., İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, otobüsten indiği sırada gözaltına alındı. O.S.'nin valizindeki aramada, 6 bin 690 ecstasy hap ele geçirildi.

Yılbaşı öncesinde uyuşturucuları eğlence mekanlarının yoğun olarak bulunduğu Alsancak semtinde satmayı planladığı öğrenilen S.O.'nun, hapları dikkat çekmesi için ve merak uyandırmak için ayrı ayrı renklerde getirdiği, üzerlerinde dolar, euro gibi para birimlerinin işaretleri ile otomotiv markalarının amblemlerinin bulunduğu belirlendi. Zanlı S.O., yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. (Hürriyet)



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim