Yurdun Doğusu kara teslim

  • Home
  • Yurdun Doğusu kara teslim
Yurdun Doğusu kara teslim
Doğu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 6 köy yolu ulaşıma kapandı.Abone olDoğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 6 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum'da 4, Iğdır'da ise 2 köy yolunda ulaşım yapılamıyor.

İl özel idarelerine bağlı ekipler, trapianto di capelli in turchia kapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bu arada, bölgede en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 6, Erzurum ve Ardahan'da 3, Iğdır ve Erzincan'da ise 1 derece oldu.

Meteoroloji yetkilileri, bölgede hava sıcaklıklarının pazartesi gününden itibaren yaklaşık 6 derece düşeceğini ve perşembe gününe kadar da havanın parçalı az bulutlu olacağını belirttiler.

Yetkililer, perşembe günü ise bölgenin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini ifade ettiler.

Öte yandan, Ardahan Karayolları 126'ncı Şube Şefi Ümit Yıldırım, gece başlayan kar yağışının yükseklerde fırtınayla şiddetini artırdığını söyledi.

Yıldırım, "Özellikle Ardahan-Posof yolunun Ilgar Dağı ve Ardahan-Şavşat yolunun Sahara mevkilerinde vatandaşlarımız dikkatli olmalı. Burada fırtına şiddetini artırarak devam ediyor. Sürücüler yola çıkarken araçlarında mutlaka zincir bulundurmalı" diye konuştu.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim