Fahir Gençten TFFye tepki

  • Home
  • Fahir Gençten TFFye tepki
Fahir Gençten TFFye tepki
Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fahir Genç TFF'ye ateş püskürdüAbone ol

Futbol Federasyonu'nun (TFF) sözleşmesini feshettiği Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fahir Genç, "TFF'nin bu kadar acele etmesini gerektirecek ne vardı" dedi.

Antalya'da yapıla Kuvars kum n Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'nda 3. olan milli takımın başında fahri olarak görev yapan Fahir Genç, Futbol Federasyonu tarafından kendisine bir yazı iletildiğini ve federasyondaki görevine son verildiğini belirterek, "Bunu şaşkınlıkla karşıladım. Yaklaşık 25 gün süren kamp ve turnuva dönemi sonrasında Ankara'ya gelir gelmez elime tutuşturulan bu karar, beni fazlasıyla üzdü. Federasyondaki görevime son verildi. Ancak amputenin başındaki fahri hizmetime şu an için devam ediyorum. Bununla ilgili olarak Bedensel Engelliler Spor Federasyonu da yönetim olarak bir karar verir. Ben ne ilk, ne de sonum" diye konuştu.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İkinci Başkanı Osman Sungur ise kendilerinin şu anda Fahir Genç ile devam ettiklerini ifade ederek, “TFF'nin bu kararından sonra yönetim kurulumuz da bu konuyu görüşür” dedi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim