Fener Kadıköye bıraktı

  • Home
  • Fener Kadıköye bıraktı
Fener Kadıköye bıraktı
Fenerbahçe ilk yarı direndi, ikinci yarıda dağıldı... Kanarya 2. tur şansını Kadıköy'e bıraktı.Abone olFenerbahçe Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İtalya'nın Inter takımına
3-0 yenilerek 2. tur şansını evinde oynayacağı son maça bıraktı.

İlk yarıda rakibiyle başa baş bir mücadele sergileyen Fenerbahçe, ikinci yarıda kalesinde üç gol birden gördü.

Özellikle hücum hattında sıkıntı yaşayan sarı-lacivertli takım, rakip cezaalanı içine girmekte zorlandı. Vederson, Deivid, Alex ve Roberto Carlos'un etkisiz göründüğü maçta teknik direktör Zico da oyuna müdahale edemeyince fark kaçınılmaz oldu..

İlk yarıda sadece bir posizyon bulan Inter ikinci yarıda Alex'in kaçırdığı bir pozisyon sonrası canlanarak golleri arka arkaya buldu..

Bu sonuçla Inter 12 puana çıkarak ikinci turu garantilerken Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da ilk kez sahadan boynu bükük ayrıldı..

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakika. Fenerbahçe atağında sağ kanattan bindiren Gökhan topla buluştuğu anda ceza sahasına girdi. Bu futbolcunun kale sahasına yerden kestiği topu ön direkte Cambiaso taça gönderdi

13. dakika. İnter sağ kanattan gelişen atakta gole Stankoviç ile çok yaklaştı. Or ersağ nedir ta sahadan Fener ceza sahasına uzun bir atıldı. Cruz topu kafa ile İbrahimoviç'e indirdi. Bu futbolcu Selçuk'un presindeyken pasını Zanetti'ye çıkarttı. Arjantinli yıldızın kale sahasına kestiği ortaya bomboş pozisyonda Stankoviç kafayı vurup topu kalenin üzerinden auta attı.

22. dakika. Fenerbahçe sol kanattan gelişen atakta İnter kalesinde etkili oldu. Vederson'un presle topu kazandırdığı Aurelio kale sahasında hareketlenen 3 Sarı-Lacivertli oyuncuya ortasını kesti. Arka direkte bomboş kalan Fenerliler yerine meşin yuvarlak ön direğe inince Samuel kafa ile topu kornere çeldi. İyi bir fırsat kötü orta yüzünden kaçtı.

34. dakika. İnter sol kanattan Cambiaso ile etkili geldi. Bu futbolcunun pasında ceza sahası önünde topla buluşan Cruz dönüp hafif çarprazdan şutunu attı. Meşin yuvarlak ters taraftan auta çıktı.

42. dakika. İnter bir kez daha sol kanadı etkili kullandı. İbrahimoviç ceza sahasına sokulduğu anda Maxwell'e yerden pasını çıkarttı. Araya iyi giren Edu topu taçla uzaklaştırdı.

45. dakika. Maçta ilk yarıda normal süre sona erdi. Son anlarda karşılaşmada tempoda yükseldi. Hakem uzatmaları 2 dakika işaret etti...
Maçın ilk 45 dakikası 0-0 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI

47. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Aurelio'nun uzun pasında Deivid ile hızlı bir atak geliştirdi. Sol kanattan bindiren Vederson'a topla buluştuğu anda ortasını yaptı. Rakibe çarpan meşin yuvarlağı kalesinden çıkan Cesar kontrol etti.
50. dakika. Fenerbahçe'de Lugano Cruz'a yaptığı sert faul sonrası maçın ilk sarı kartını gören isim oldu.

54. dakika. Fenerbahçe maçın başından beri en net gol pozisyonunu bu dakikada Alex ile kullanamadı. Hızlı gelişen atakta Vederson sol kanattan topu ceza sahasının önündeki Alex'e kazandırdı. Alex topu sağına çekerek şutunu attı. Top direği yalıyarak auta çıktı.

56. dakika. İnter golü Cruz ile buldu. Soldan hızlı gelişen atakta Maxwell sıfırdan kale sahasına ortasını yaptı. Ön direkte Cruz ayak koyarak topu Fenerbahçe ağlarına bıraktı.





62. dakika. Fenerbahçe'de Aurelio yerini Appiah'a bıraktı
65. dakika. Fenerbahçe'de sakatlanıp oyuna devam edemeyen Semih yerin Kazım'a bıraktı.
67. dakika. İnter 2. golü İbrahimoviç ile buldu. Soldan Fenerbahçe ceza sahasına kesilen ortaya savunmadan kimse ayak koyamadı. Arka direkte bomboş pozisyonda topla buluşan İbrahimoviç Carlos'un önünde vurarak golü yaptı. İnter, bir anda İbrahimoviç ile skoru 2-0 yaptı.
73. dakika.İnter'de Maxwell yerini Jimenez'e bıraktı
76. dakika. İnter'in kazandığı serbest vuruşu geç kullanan İbrahimoviç sarı kart gördü. Golcü futbolcu uzak mesafeden sert vurdu. Volkan köşeye giden topu güçlükle çıkartabildi.
78. dakika. Fenerbahçe'de rakibine faul yapan Gökhan Gönül sarı kart gördü.
79. dakika. İnter'de İbrahimoviç yerini David Suazo'ya bıraktı.
83. dakika. Fenerbahçe'de Tümer Metin oyuna girdi. Deivid kenara alınan isim oldu.
86. dakika. İnter'de topu oyuna geç sokan Samuel sarı kart gördü.
89. dakika. İnter'de Materazzi oyuna girerken Stankoviç kenara alınan isim oldu.
90. dakika. Maçta normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 5 dakika gösterdi.
90+2. dakika. İnter uzatma anlarında Jimenez ile 3. golü buldu. Hızlı gelişen atakta Jimenez Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan pasta Volkan ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. İnter, Jimenez ile skoru Fenerbahçe karşısında 3-0 yaptı. Maçta başka gol olmadı. İnter, Fenerbahçe'yi ikinci yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup ederek puanını 12'ye çıkarttı.

Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim