Estetik ile 60ın da afet oldu

  • Home
  • Estetik ile 60ın da afet oldu
Estetik ile 60ın da afet oldu
60 yaşındaki kadın 105 kilodan 60 kiloya düştü. Bir de estetik yaptırınca... Abone ol60 yaşındaki kadın 105 kilodan 60 kiloya düştü. Yüzüne yapılan küçük müdahaleler sonucunda inanılmaz bir sonuca ulaştı. O artık en fazla 40'ında...

Estetik mucizesinin son örneği Serpil Tahiroğlu... atv'de 'Erkekler ve Kadınlar' yarışmasına konuk edilen Serpil Tahiroğl ersağ nedir u'nun uğradığı değişim akıllara ziyan...

O tam 60 yaşında... Ama kendini hiç o yaşta hissetmedi. Nine olmayı kabullenmeyince estetik mucizesine başvurdu...

Önce kilo problemini halletti. Çünkü baskül artık tartmaz olmuştu. Sıkı bir diyet ile 105 kilodan 60 kiloya düştü... Ardından kendini estetikçilere emanet etti.

İlk müdahale botoks oldu... Yüzündeki kırışıklıkları bu yöntemle yok edip, bir kaç küçük ameliyat geçirdi. Bu operasyonlar sonrasında onu gören dostları küçük dillerini yuttu. Zira 60 yaşındaki Serpil Tahiroğlu gitti yerine en fazla 40 yaşında olan genç bir kadın geldi.



Bu operasyon sırasında 73 yaşındaki eşinden, çok büyük desteğini gördüğünü söyleyen Tahiroğlu, "Kadınlar estetiği herhangi bir erkek için değil, kendisi için yaptırır. Kendimize bakmamız gerekir " dedi.

Programda jüri üyesi olan Nihat Doğan, Tahiroğlu'nun anlattıklarından sonra, "Ben onun eşi olsaydım, kusura bakmayın kıskanırdım ve böyle müdahaleler yaptırmazdım. Ya da kendime de bir takım müdahaleler yaptırırdım!" diye konuştu. (televizyongazetesi)

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim