Askere gitmek istemiyor

  • Home
  • Askere gitmek istemiyor
Askere gitmek istemiyor
Yönetmen Fatih Akın, Türkiye'de askere gitmemekte kararlı. Dahası da var... Abone ol

Son filmi Yaşamın Kıyısında’nın Londra’daki galasında konuşan Fatih Akın, daha önce söylediği Türkiye’de askerlik yapmayacağı yönündeki sözlerinin arkasında durdu.

Akın filmini son olarak İngiltere’nin başkenti Londra’da tanıttı. yazılım geliştirme uygulamaları Kalabalık bir seyirci kitlesinin katıldığı galanın ardından Akın, seyircilerin filmle ve kendisiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Fatih Akın, bir seyircinin “Daha önce bir gazeteye askerlik yapmak istemediğinizi belirten bir açıklama yapmıştınız ancak daha sonra bu açıklamayı yumuşattınız. Peki ama neden?" diye sorması üzerine, İsviçre basınına yaptığı söz konusu açıklamanın arkasında durduğunu söyledi.

“BAZI SİNEMALAR FİLMİ YAYINLAMAK İSTEMEDİ"

Genç yönetmen, söz konusu ifadelerin İsviçre basınında yayınlanmasının ve Türkiye’de de yankı bulmasının üzerine Türkiye’deki yapımcısından bir telefon aldığını ve kendisine, sarfettiği sözlerin sorun çıkardığının aktarıldığını söyledi.

Akın, bazı sinemaların filmini göstermeyi reddetmesi üzerine ikinci bir açıklamanın yapıldığını ifade etti. Fatih Akın “Ancak ikinci ifademde de aslına bakarsanız aynı şeyleri söyledim. Bu benim için sadece bir kağıttır. Yine sorsanız yine söylerim" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim