Galatasarayı yeneceğiz

  • Home
  • Galatasarayı yeneceğiz
Galatasarayı yeneceğiz
Trabzonsporlu futbolcular Galatasaray maçında çok hırslılar. 'Yeneceğiz' diyorlar.Abone ol

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin ve Tayfun Cora, Galatasaray maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söylediler.

Trabzon Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde düzenlenen “Gençler için Spor” paneline katılan Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin ve Tayfun Cora, Judocu Aynur Samat ile Bordo-mavi Taraftarlar Birliği Başkanı Mehmet Fındıkçı, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili takımın kalecisi Tolga Zengin, Galatasaray maçı öncesi sakatlığının sürdüğünü ve bu maçta oynayıp oynamayacağının ise şu anda belli olmadığını belirterek, “Arkadaşlar bu maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Bu tür maçlarda ekstra motivasyona gerek olmuyor. Maçın havasından dolayı futbolcular kendilerini maça motive ediyor” dedi.

Ligde aldıkları 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının sona erdiğini ifade eden Tolga Zengin, “Galatasaray maçı seyirci ile buluşma maçımız new york seo olacak. Herkes bunun farkında. İnşallah taraftarımıza, camiamıza güzel bir hediye vereceğiz” diye konuştu.

Yeni bir teknik direktörün takım için yeni bir sayfa olduğunu kaydeden Tolga Zengin, şöyle devam etti:
“Yeni hoca, yeni bir sistem, bizler için yeni bir program ve yaşam biçimi oluyor. Yeni bir heyecan oluyor, yeni bir sayfa açılıyor. Birileri geliyor, birileri gidiyor. Bizim görevimiz, en iyi şekilde gelen hocanın sistemine ayak uydurmak. Bunlar futbolda olağan şeyler. Gidene de üzülüyoruz neticede. Acısıyla tatlısıyla anılar yaşamışsın. Tabii ki gitmesine üzülüyorsun.”

"TARAFTARIMIZ OLSA BEŞİKTAŞ MAÇINI KAYBETMEZDİK"

Beşiktaş maçında 2-0 öne geçmelerine karşın galibiyeti koruyamadıklarını ifade eden Tolga Zengin, “Taraftarımız olsa 2-0'dan o maçı kaybetmezdik. Taraftarımızın baskısıyla çok daha farklı olabilirdi” dedi.

Aldıkları kötü sonuçlar sonrasında morallerinin bozulduğunu ifade eden Tolga Zengin, “Trabzon'da herkes üzülüyor. Eve geliyoruz, ailemizin morali bozuk. Kötü sonuçlarda etkileniyoruz ama böyle ortamda başarının hazzı da fazla oluyor. Dezavantajı varsa avantajı da var. Trabzon'da futbol yaşam biçimi. Kazandığımız zaman esnaf bile işler düzeldi diyor. Burada yaşıyorsan bazı şeylere katlanmak zorundasın” diye konuştu.

TAYFUN: “TARAFTARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK”

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora ise seyircisiz oynama cezalarının bittiğini belirterek, “Taraftarımızı çok özledik. Galatasaray maçıyla onlarla yeniden bir araya geleceğiz. Taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.

Trabzonspor'da öz değerlerin ön planda tutulması gerektiğini kaydeden Tayfun Cora, “Günümüzde futbolda yarışırken maddiyat çok ön planda. Trabzonspor'un gerçekleri var. Maddiyattan çok ruh ön planda tutulmalı. Bunu yakalarsak başarılı oluruz” diye konuştu.

Futbola kaleci başladığını belirten Tayfun Cora, şöyle devam etti:
“Çok gol yeyince 12 yaşından sonra savunma oyuncusu oldum. Bugün Trabzonspor'da futbol oynamaktan dolayı çok onurlu ve gururluyum. Trabzonspor'un başarısı için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”

SAMAT'IN KONUŞMASI

Dünya Şampiyonu Judocu Aynur Samat ise Trabzon'da judo sporunun belli bir yere geldiğini ve birçok kişinin bu spor ile ilgilendiğini söyledi.

Samat, şampiyonluğa ulaşmanın kolay olmadığını belirterek, “Öncelikle hocanıza inanacaksınız. İnsanın milli duygu içinde olması gerekiyor. 'Ben bu bayrağı birincilik kürsüsüne çıkarmalıyım, bu gururu Türkiye'ye yaşatacağım' demelisin. Çok çalışma ve kendine güvenmen gerekiyor. Böylelikle başarı geliyor” dedi.

Bordo-mavili Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı da birkaç kendini bilmez kişinin sahaya girmesinin tüm Trabzonspor taraftarlarına mal edilmemesi gerektiğini belirterek, “Biz grubumuzda bayanlarla birlikte maçlarımızı izliyoruz. Kötü tezahürata da hiçbir şekilde yer vermiyoruz” diye konuştu.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim