Kezman çalışmalara başladı

  • Home
  • Kezman çalışmalara başladı
Kezman çalışmalara başladı
Fenerbahçe maç hazırlıklarına devam ediyor. Alex ve Kezman antrenmanda...Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’in 13. haftasında Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük izinin ardından sürdürdü.

Dün izin yapan sarı-lacivertliler, bu sabah Samandıra’daki tesislerde bir araya gelerek günün ilk çalışmasını yaptı.

Teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sarı-lacivertli wisconsin seo ler ısınmanın ardından, dar alanda isabetli pas ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. Sarı-lacivertliler, antrenmanın son bölümünde

Necati’nin koruduğu kaleye şut attı.

KEZMAN İSTANBUL’A DÖNDÜ
Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle Katar’da atroskopi yapılan ardından da tedavisini ülkesi Sırbistan’da sürdüren Kezman İstanbul’a döndü.
Sabah yapılan antrenmanda takımla koşan Kezman, daha sonra antrenör Önder Özen yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

ALEX TAKIMLA BAŞLADI
Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle bir süredir tek başına çalışan Alex, bugünden itibaren takım çalışmalarına katılmaya başladı.
Antrenmanın tamamında bulunan Brezilyalı futbolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren kaleci Serdar ve Gürhan’ın yer almadığı antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncular katılmadı.
Kart cezası nedeniyle Bosna-Hersek maçında oynayamayacağı için (A) Milli Futbol Takımı’nın kampından ayrılan kaleci Volkan, sabahki çalışmada yer almadı. Volkan’ın akşam antrenmanına katılacağı bildirildi.

Bu arada şut çalışması sırasında sağ ayak bileğinden sakatlık geçiren Edu, saha içinde yapılan tedavinin ardından çalışmasına devam etti.
Fenerbahçe, Ankaraspor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek.

(kaynak: Milliyet)



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim