Türkiye final şansını yitirdi

  • Home
  • Türkiye final şansını yitirdi
Türkiye final şansını yitirdi
Dünya Ampute şampiyonasında Türkiye yenildi. Sürpriz izleyiciler vardı. Abone ol

Antalya'da devam eden şampiyonada Türkiye, yarı finalde Özbekistan ile karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Türkiye'nin tek golünü 34. dakikada Cüneyt atarken, Özbekistan'ın gollerini 24. dakikada Ismatov ve 36. dakikada Shukurov attı.
greek turist seo
Türkiye, bu sonuçla final şansını kaybederken, Brezilya-Rusya maçının mağlubu ile yarın üçüncülük maçına çıkacak.

Özbekistan'dan Tursunboev, maçın son dakikası olan 50. dakikada rakip oyuncuya el hareketi yaptığı gerekçesiyle kırmızı kartla cezalandırıldı.

SÜRPRİZ İZLEYİCİLER

Karşılaşmayı, Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar da izledi. Asıl sürprizi ise eski MİT Güvenlik Dairesi Başkan Yardımcısı Korkut Eken yaptı... Eken de maçı heyecanla takip etti.

Ağar, ''Hayatın her noktasında kahramanlıklar yapan gazi sporcularımız ve gazi olmayan sporcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Yenmekten önce turnuvaya katılmak daha önemliydi. Milletimiz, bu arkadaşlarımızla her zaman gurur duyuyorlar'' dedi.

Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Fahir Genç ise, "Onlar bizden daha iyi oynadı ve galip geldiler. Bir maçımız daha var. Bu maç da bizim için önemli. Galip gelirsek turnuvada üçüncü olacağız" dedi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim